المواضيع الأخيرة
جستجو
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
ریحانه - 1134 | ||||
baran - 977 | ||||
نگین - 562 | ||||
لیلا - 421 | ||||
Parmida - 303 | ||||
نوشین آریا - 197 | ||||
aryan - 160 | ||||
روزبه شریفی - 106 | ||||
kami - 52 | ||||
سهیلا بخشی - 16 |
سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره اردیسم
دوستداران فلسفه اُرُدیسم Lovers of Orodism philosophy :: گستره جهانی بزرگترین فیلسوف جهان :: گوناگون
صفحه 1 از 1
سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره اردیسم
اُرُد بنیان فلسفه اُرُدیسم را مهر به گیتی، انسانیت و آزادی قرار داد، فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فلسفه اُرُدیسم همواره هویت خویش را از سخنان اُرُد در کتاب سرخ می گیرد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
از آنجاییکه آیندگان در مورد اُرُد کنجکاو خواهند بود و شاید عده ای بر آن شوند که با دروغ و تهمت آبرویش را ببرند، خود باید بگویم اُرُد هیچگاه به هیچ دولتی و هیچ مقام سیاسی و غیر آن نزدیک نشد. با این که از همه سو اهانت شنید، اما او سکوت پیشه کرد. هزینه زندگی اش را با کار و کوشش شخصی بدست آورد، پس هر چه جز این شنیدید بی شک دروغ و بهتان است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
اُرُد در فلسفه اُرُدیسم کوشش نمود یادگاری خردمندانه و آشتی جویانه به آیندگان پیشکش کند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
بارها به جزیره مهربانی اشاره کرده ام و گفته ام باید بسوی آن کوچ کنیم... امید بسیار دارم روزی این جزیره شکل بگیرد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فلسفه اُرُدیسم همواره هویت خویش را از سخنان اُرُد در کتاب سرخ می گیرد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
از آنجاییکه آیندگان در مورد اُرُد کنجکاو خواهند بود و شاید عده ای بر آن شوند که با دروغ و تهمت آبرویش را ببرند، خود باید بگویم اُرُد هیچگاه به هیچ دولتی و هیچ مقام سیاسی و غیر آن نزدیک نشد. با این که از همه سو اهانت شنید، اما او سکوت پیشه کرد. هزینه زندگی اش را با کار و کوشش شخصی بدست آورد، پس هر چه جز این شنیدید بی شک دروغ و بهتان است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
اُرُد در فلسفه اُرُدیسم کوشش نمود یادگاری خردمندانه و آشتی جویانه به آیندگان پیشکش کند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
بارها به جزیره مهربانی اشاره کرده ام و گفته ام باید بسوی آن کوچ کنیم... امید بسیار دارم روزی این جزیره شکل بگیرد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
ریحانه- گستره جهانی اردیسم Orodism
- تعداد پستها : 1134
اعتبار : 120
مواضيع مماثلة
» سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره صبر
» سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره همسر
» سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره دوستی
» سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره نام فرزندان
» سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره آدمهای نادان
» سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره همسر
» سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره دوستی
» سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره نام فرزندان
» سخنان فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی درباره آدمهای نادان
دوستداران فلسفه اُرُدیسم Lovers of Orodism philosophy :: گستره جهانی بزرگترین فیلسوف جهان :: گوناگون
صفحه 1 از 1