المواضيع الأخيرة
جستجو
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
ریحانه - 1072 |
| |||
baran - 936 |
| |||
نگین - 523 |
| |||
لیلا - 365 |
| |||
Parmida - 282 |
| |||
نوشین آریا - 197 |
| |||
aryan - 144 |
| |||
روزبه شریفی - 89 |
| |||
kami - 52 |
| |||
سهیلا بخشی - 16 |
|
ممنون از مدیر انجمن اردیسم
ممنون از مدیر انجمن اردیسم
همیشه دوست داشتم در مورد حکیم ارد بزرگ بیشتر بدونم الان یه هفته ایی میشه هر روز میام این انجمن و مطالب و نوشته هاشو می خونم
ازتون ممنونم که کار بزرگی کردید متشکرم
Negar
Oklahoma City
ازتون ممنونم که کار بزرگی کردید متشکرم
Negar
Oklahoma City
Negar- مهمان
منم ممنونم
سایتتون فوق الاده اس
من این جمله حکیم بزرگ رو دوست دارم : شادي کجاست ؟ جاي که همه ارزشمند هستند .

من این جمله حکیم بزرگ رو دوست دارم : شادي کجاست ؟ جاي که همه ارزشمند هستند .

???- مهمان
sa
salam man fateme 19 salame az shalman va asheghe matalebe orode bozorg hastam[khili mamnon

fateme- مهمان
صلاحيات هذا المنتدى:
شما مي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
» آدمی، به آرامی می آموزد که نباید برای هر کاری، همه زندگی و اندیشه اش را درگیر سازد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» کمک به دیگران امری پسندیده و نیکوست ؛ ولی فراموش کردن خود، از نادانی و سبکسری است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» کسی که خود را دوست ندارد، به سادگی به جایگاه و حریم دیگران، یورش می برد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» ناراستی ها، پیشاپیش رو به مرگ و نیستی اند، مگر آنکه ما آنها را در اندیشه و روان خویش، زنده نگاه داریم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» با بدیهای دیگران، دل خویش را به سیاهی نکشیم، همواره نگاهمان به راستی باشد و مهربانی. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» مهم نیست که دیگران ما را باور کنند، مهم آن است که خود، خویشتن خویش را باور کنیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» کسی که خود را بزهکار می شمارد، زندانبان وجود خویش است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» خویش را خوار نکنیم، ارزش خود را براستی بدانیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی